Sanatatea pe primul loc

mereusanatos



ioana.macar@gmail.com

Blog

„Cum sa scap de grasime?” este o intrebare pe care multi oameni si-o pun de-a lungul vietii. Dar cu cat inaintam in varsta, cu atat ne este mai usor sa luam in greutate si se pare ca metabolismul nostru devine din ce in ce mai inactiv. Cu toate acestea unii chiar au descoperit dieta de slabire ideala pentru a ramane in forma toata viata.

Nu este un lucru rau sa ne punem intrebarea mai sus mentionata, pentru ca asa ne putem da seama daca aven intradevar o problema cu greutatea. Majoritatea persoanelor care se preocupa de greutatea lor sunt si cei care reusesc sa isi tina din scurt kilogramele care tind sa se acumuleze. Marea majoritate a oamenilor se ingrasa treptat, fara sa-si dea seama, si de aceea este intotdeauna util sa se monitorizeze indeaproape greutatea corporala. Daca vreti sa stiti cam cate calorii ar trebui consumate pe zi in functie de greutatea si inaltimea pe care o aveti, pe acest site: https://www.infit.ro, gasiti calculatoare calorice.

Pierderea grasimii din organism nu ar trebui sa fie greu de obtinut, defapt, multi stiu deja cum sa o piarda. Trebuie doar sa manance corect, sa faca exercitii fizice si, eventual, sa tina o dieta de slabire usoara. Cu toate acestea , multi gresesc prin faptul ca se concentreaza numai asupra unei anumite zone din corp cand vor sa slabeasca. Acest lucru ar putea ajuta la dezvoltarea muschilor din acea zona, dar grasimea nu se va reduce precum isi doresc.

Un truc pentru a piede din grasimea corporala este acela de a face exercitii de tip aerobic de cateva ori pe saptamana, combinate cu produse de slabit de genul https://www.hyperslimacai.ro efectele vor fi vizibile mai rapid. Doar prin ridicarea de greutati nu se va micsora cantitatea de grasime ci doar o crestere a muschilor. Pentru a pierde din grasime, corpul are nevoie sa utilizeze mult mai multa energie, iar prin alergare sau aerobic efectele sunt garantate. Cu toate acestea, in cazul in care nu tineti o dieta de slabire corespunzatoare, daca mancarea si fluidele consumate va ofera mai multa energie decat consumati s-ar putea ca eforturile dumneavoastra sa fie in zadar.

Majoritatea oamenilor nu prea controleaza ceea ce consuma zilnic. Prin urmare, din moment ce acesti oameni nu au locuri de munca prin care sa fie solocitati fizic, vor castiga in greutate semnificativ. De aceea, pe langa curele de slabire pe care toata lumea le lauda, fiecare persoana trebuie sa isi faca un program regulat de exercitii fizice. Miscarea fizica nu trebuie facuta doar pentru a reduce din grasimea corporala, ci si pentru un stil de viata si un corp sanatos. Nu este greu sa iti mentii greutatea la un nivel corespunzator. Cel mai important insa, este faptul sa iti gasesti motivatia si vointa necesara pentru a arata si a te simti minutat o viata intreaga.

Datorita maniei cu Acai Berry, oameni de pretutindeni se intreaba de ce nu gasim aceste fructe disponibile in supermarketuri sau in piete alimentare.  Existenta acestor fructe sa fie doar un mit? Adevarul este, ca aceste fructe exista, dar numai in America de Sud! Deci daca nu esti de acolo, si va intrebati de unde sa cumparati aceste fructe proaspete, nu aveti de unde. Aceste fructe sunt foarte perisabile din cauza continutului lor ridicat in grasimi, 40-50% grasime.

Singurul mod in care putem beneficia de aceste fructe este sa le consumam in alte forme. Din fericire, tehnologia a facut posibila conservarea lor pentru a fi consumate si in alte tari, nu numai in America de Sud.  Exista companii care ingheata fructele inca de cand au fost recoltate. Aceste fructe congelate sunt apoi trimise in alte tari, pentru ca noi sa ne bucuram de ele in alte forme, cum ar fi suplimentele Hyperslim Acai.

Daca iti faci griji ca produsele congelate isi pierd din proprietati, nu ar trebui. In forma congelata, fructul isi pastreaza aceasi concentratie de nutrienti. Asa ca te poti uita dupa branduri care vand fructul in forma congelata, deoarece asta este singurul care este cel mai aproape de fructul natural. Alte alternative ar fi suplimentele Hyperslim Acai.

Puteti gasi aceste suplimente pe internet. Aceste produse au ajutat intr-adevar o multime de oameni sa piarda in greutate, sa arate mai tineri, sa-si imbunatateasca digestia  si sa indeparteze toxinele. Ca in orice plan de dieta, programul de slabit se bazeaza pe tine sa iei decizii bune, sa consumi mancare sanatoasa si in cantitati mai mici, sa faci exercitii regulat si sa consumi cel putin 1.5 l de apa pe zi. Incluzand acesti pasi simpli in programul tau de zi cu zi si adaugand suplimentele Hyperslim Acai, rezultatele dorite vor fi vizibile mai rapid, iar tu te vei mentine in forma mai usor.

Datorita produselor Hyperslim Acai, am reusit sa slabesc. Acum ma simt mult mai in forma si mai plina de energie. Pe site-ul oficial poti gasii marturii ale consumatorilor care sunt foarte incurajatoare. Comandarea produsului este usoara si securizata!

Raceli si gripe

24.01.2013 17:42

Cine se poate lauda, la sfarsitul sezonuli rece, ca n-a racit nici macar o data? Fie ca te pricopsesti u o forma usoara de raceala sau chiar cu o gripa, simptomele sunt extrem de suparatoare. Alunga febra, desfunda nasul si calmeaza durerile de gat cu ajutorul plantelor!

Multe afectiuni sunt insotite de febra, un simptom care arata ca organismul lupta cu invadatorii – virusuri sau bacterii.

Scade febra fara medicamente!

Desi este un semn bun, ea poate fi periculoasa cand creste foarte mult. Daca se incadreaza intre 37 si 38 grade C, s-a instalat o stare subfebrila, iar temperaura se scade cu comprese reci sau un antiinflamator, dar, cand depaseste aceasta valoare, febra devine periculoasa prin supraincalzirea organismului si aparitia starilor de confuzie mentala si a convulsiilor ce pot duce chiar la deces. In cazul febrei, se recomanda consumul multor lichide si repaus la pat. Ceaiurile sunt bine-venite, mai ales cele terapeutice, care, prin actiunea lor, determina nu doar hidratarea corpului, ci si combaterea febrei.

Ceai de hamei – are efect sudorific si e recomanda in starile gripale si pentru usurarea somnului. Intrucat provoaca somnolenta, ceaiul este indicat doar seara. Toarna o cana cu apa fiarta peste doua lingurite cu hamei uscat, dupa zece minute, strecoara si bea cand este caldut.

Infuzie de flori de tei – teiul este un arbore care poate trai peste 1.000 de ani. Pentru unele popoare, era copacul sacru al indragostitilor, care aducea fertilitatea si prosperitatea. Pana in zilele noastre, a ramas remediul racelii, gripei si febrei. Se face infuzie din 1-2 lingurite cu planta la 250 ml de apa, se fierbe 2-3 minute si se lasa vasul 10-15 minute acoperit

Cretusca – este si ea utila in scaderea febrei, in special cea cu cauza virala (gripa si raceala). In 200 ml de apa clocotita, se pun 1-2 lingurite cu planta, se lasa 10 minute, apoi se strecoara. Se recomanda doua cani pe zi.

Soc – contine vitamina C, care ajuta la tinerea sub control a febrei, precum si potasiu, ce regleaza echilibrul apei din organism. Se folosesc florile sub forma de infuzie preparata din 1-2 lingurite si 250 ml de apa clocotita. Se recomanda doua cani pe zi.

Primul blog

09.01.2013 18:11

Noul nostru blog a fost lansat astăzi. Concentraţi-vă asupra lui şi noi vom încerca să vă ţinem informaţi. Puteţi citi postări noi pe acest blog prin informaţia RSS.

Tag-uri

Lista de tag-uri este goală.